Ngarep > Produk > Kasa Medis

Kasa Medis

Maysino minangka produsen Kasa Medis China sing misuwur lan pemasok Kasa Medis. Pabrik khusus kanggo produksi Syringe Pakai. Piranti rumah sakit, piranti medis, barang-barang medis / habis pakai, ganti bedah, produk kesehatan, lan perawatan omah, produk laboratorium, produk pendidikan, farmasi, lan produk kimia.

Maysino minangka pabrikan Kasa Medis China profesional lan pabrik Kasa Medis, kita kuwat banget lan manajemen lengkap. Uga, kita duwe lisensi ngekspor dhewe. Utamane, kita kudu nggawe seri Urin Kedokteran lan liya-liyane. KS njaga kualitas tinggi lan tetep precaya ing perdagangan internasional. Kanthi metode manajemen ilmiah, sistem inspeksi sing ketat, lan jaminan pangiriman sing cepet lan stabil, Maysino kanthi tulus bakal ngladeni kabeh pelanggan. Kita yakin manawa kita bisa dadi mitra jangka panjang kanthi layanan sing paling apik, kualitas tinggi, lan rega sing kompetitif.
View as  
 
Oral Endotrakeal Tube

Oral Endotrakeal Tube

Rincian kemasan kanggo tabung endotrakeal oral
100 pcs/box, 200 box/ctn

Maca liyaneKirim Enquiry
Sponges Lap

Sponges Lap

Spons lap iki mbantu ningkatake keamanan teater operasi amarga wis dicuci, dicelupake, lan sinar-X bisa dideteksi.

Maca liyaneKirim Enquiry
Bal Kasa

Bal Kasa

Maysino diakoni dadi pabrikan, eksportir lan panyedhiya bola Gauze. Produk kasebut gampang banget digunakake lan awet. Iki dites ing macem-macem paramèter kualitas kanggo njamin kualitas lan tanpa cacat.

Maca liyaneKirim Enquiry
Pengukur Kasa

Pengukur Kasa

Gauze Bandages, digawe saka katun 100%, umume digunakake kanggo nglindhungi lara lan ngindhari pendarahan. Bisa kasedhiya ing macem-macem jembaré lan dawa.

Maca liyaneKirim Enquiry
Gauze Roll

Gauze Roll

Maysino diakoni minangka pabrikan, eksportir lan panyedhiya Gauze Roll / gulung kasa medis / gulung kasa steril. Produk kasebut gampang banget digunakake lan awet.

Maca liyaneKirim Enquiry
Swabs Kasa

Swabs Kasa

Maysino diakoni dadi pabrikan, eksportir lan panyedhiya Gauze Swabs. Produk kasebut gampang banget digunakake lan awet. Iki dites ing macem-macem paramèter kualitas kanggo njamin kualitas lan tanpa cacat.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
{tembung kunci} kanthi sertifikasi CE bisa didol saka Maysino. Minangka salah sawijining pemasok {kata kunci} produsen lan kata kunci China {China, sampeyan bisa tuku kanthi rega sing cukup saka pabrik.kami percaya manawa kita bisa dadi mitra jangka panjang kanthi layanan paling apik, kualitas tinggi, lan rega kompetitif.
  • QR